FOREIGN STUDENTS - автоматизирана информационна система за обучението на чуждестранни студенти в български университет

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-04-09
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 37 стр.
Университет: Икономически университет – гр. Варна
Специалност: Информатика
Предмет: Проектиране на системи
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (198KB)          Html format .Html (52KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

система, диаграми на потоците от данни, контекстна диаграма, йерархичен модел, база данни, обработка на данни, справки и отчети, декомпозиция на система, номенклатури, чуждестранни граждани, входни документи, заявление, входен екран, изходен екран, потребителски интерфейс, програмно осигуряване, техническо осигуряване

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Избраната от нас предметна област е създаване и документиране на автоматизирана информационна система за ефективно управление на дейностите, свързани с обучение на чуждестранни студенти в български университет. За удобство ще дадем име на нашата система и ще я наречем FOREIGN STUDENTS. Ще проектираме автоматизирана информационна система FOREIGN STUDENTS като изследваме процесите, свързани с поддържане и обработване на данни и извличане на информация за обучението на чуждестранни студенти в ИУ Варна.

На официалния сайт www.ue-varna.bg има публикувана информация за обучението на чуждестранни студенти в Икономически университет ­ Варна, на която ще се базираме, за да решим поставената ни задача по учебната дисциплина "Проектиране на системи". Информацията се отнася за процедурата по кандидатстване, необходимите документи за подаване, сроковете за записване, подготвителнния курс, начините на обучение, таксите за обучение, настаняването, как се получава виза, текущия статус на кандидатстудентите, други често задавани въпроси, а така също и аргументация "Защо ИУ - Варна". С прием на чуждестранни студенти се занимава Отдел "Международно сътрудничество". От фиг.1 се вижда, че в ИУ Варна функционира автоматизирана информационна система, свързана с приема и обучението на чуждестранни студенти, а така също и от факта, че на web сайта е публикувана информация по въпроса. Ние обаче само ще се опитаме да покажем как се проектира такава система на базата на знанията, които сме придобили до момента, в качеството ни на бъдещи информатици.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.51 сек