Изследване на особеностите на сигнализация по общ канал /SS7/

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-05-21
Рейтинг:
3.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 28 стр.
Университет: Технически университет – Варна
Цена:
 (49 лв) 44.10 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.90 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (161KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

мрежи за сигнализация, компоненти и структура на мрежа за сигнализация, кодове на точки, протоколи за сигнализация, сравнение на OSI модел и SS7, структура на MTP, комутация, канали с пакетна комутация, маршрутизация, пунктове за прехвърляне на сигнали (ППС), общ канал за сигнализация, Система за сигнализация 7, точка за сигнализация, сигнални транзитни точки, комбинирани крайни точки, сигнална контролна точка

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Своевременният обмен на информация придобива все по-голямо значение в съвременното информационно общество. Бързото, надеждното и сигурното предаване на информацията на разстояние е основна задача на телекомуникациите. Обменът на информация се осъществява чрез изградените телекомуникациите мрежи, които обхващат цялото земно кълбо. За да се пренася информацията до различни получатели (викани абонати), са необходими комутационни системи.

Телекомуникационната мрежа представлява комплекс от технически средства от технически средства, които позволяват на хората или машините да обменят информацията на големи разстояния с помощта на електрически сигнали. Тя е забележително достижение на инженерната мисъл. Съобщителната мрежа съдържа различно оборудване, реализирано с различна елементна база.

Телекомуникационната мрежа се състои от линии и канали, които свързват комутационните системи по такъв начин, че всеки абонат от мрежата да се свърже, с който и да е друг абонат от нея. Те се изграждат от четири групи устройства: абонатни терминали (телефонен апарат, факс, терминал за предаване на данни), преносни системи (преводни кови, оптични, радиорелейни), уплътнителни системи и комутационна система.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек