Определяне на продажбите във фирма „Автотранс” ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-07-22
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 6 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Счетоводство и контрол
Предмет: Счетоводен софтуер
Цена:
 (55 лв) 49.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (44KB)          Html format .Html (8KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

MS Access, MS Excel

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В настоящото изложение е представен начинът на определяне на продажбите във фирма „Автотранс” ООД. Фирмата има предмет на дейност продажба на автомобили. Тя притежава собствен автопарк.
Чрез предлаганите от фирмата отстъпки се стимулират клиентите да купуват повече. За целта са предвидени следните проценти: 10%, ако цената на автомобила е над 20000 лв., и 15%, ако цената е над 50000 лв.

Фирмата предлага предварително заплащане, което е 35% от стойността на автомобила.

Посредством изведените данни, ръководството на фирмата получава информация за обема на продадените автомобили, което й позволява да взема решения относно разширяване на кръга им и привличане на нови клиенти.

От друга страна става достъпна информацията относно средния и общия размер на продажбите на автомобили с различно гориво – дизел и бензин. По този начин организацията може да извлече необходимото за нуждите си относно размера на приходите от продажби, както и да организира разходите във фирмата като цяло.

Използването на различни програмни продукти като MS Excel и MS Access улеснява до голяма степен иначе трудоемката и отнемаща време работа по събирането, изчисляването, обобщаването и представянето на данните.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек