Определяне на продажбите във фирма „Омега” ЕООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-07-23
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 6 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Счетоводство и контрол
Предмет: Счетоводен софтуер
Цена:
 (55 лв) 49.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (45KB)          Html format .Html (8KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

MS Access, MS Excel

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В настоящото изложение е представен начинът на определяне на продажбите във фирма „Омега” ЕООД. Фирмата има предмет на дейност производство и търговия на техника. Притежава собствен фирмен магазин, както и редица други търговски обекти.

Чрез предлаганите от фирмата отстъпки се стимулират клиентите да купуват повече. За целта са предвидени следните проценти: 10%, ако закупеното е над 30 броя, и 15%, ако закупеното е над 60 броя.

Посредством изведените данни, ръководството на фирмата получава информация за обема на продадените стоки, което й позволява да взема решения относно разширяване на кръга им и привличане на нови клиенти.

От друга страна става достъпна информацията относно средния и общия размер на продажбите в складовете на фирмата, които се намират в град Варна и София. По този начин организацията може да извлече необходимото за нуждите си относно размера на приходите от продажби, както и да организира разходите във фирмата като цяло.

Използването на различни програмни продукти като MS Excel и MS Access улеснява до голяма степен иначе трудоемката и отнемаща време работа по събирането, изчисляването, обобщаването и представянето на данните.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек