Определяне на продажбите във фирма „Славей-91” ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-07-26
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Счетоводство и контрол
Предмет: Счетоводен софтуер
Цена:
 (55 лв) 49.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (72KB)          Html format .Html (0Bytes)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

MS Access, MS Excel

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

“Славей-91” ООД е дружество със седалище в гр. София и е основано през 1991 г. През досегашното си съществуване се разви, за да стане днес една от водещите фирми в продажбите на хартии и картони за полиграфическата и картонажна промишленост. Фирмата разполага с развита инфраструктура, включваща складове и офиси в градовете София, Пловдив, Варна, Русе, Сливен, Ямбол, Бургас и Плевен.

Фирмата се занимава с търговия и форматиране на хартия, картон и мукава за нуждите на полиграфическата и картонажна промишленост. Доставки на копирна хартия и изделия от хартия за канцеларски нужди. Всичко за офиса от хартия.

В дружеството работят 42-ма човека. Притежава собствен автотранспорт (20 тонни камиона – 3 бр., 10 тонни – 2 бр., микробуси – 4 бр.), с който доставя стоката до желаното място на клиента.Техническите съоръжения с които разполага са 3 бр. машини роля – формат и една роля – роля.

Поддържа богат асортимент от хартии и картони. Работи с водещи европейски компании – Stora Enso, М-Real, UPM Kymmene, Neusiedler, Mitsubishi Paper Mills, Ahlstrom и др., като директни вносители.

За мащаба на дружеството говори факта, че е регистрирано в дирекцията на големи данъкоплатци. Цялостната дейност на дружеството е организирана по европейски стандарти, работи се коректно и професионално. Обслужва около 2000 фирми – ведомства, печатници, издателски къщи, рекламни агенции, копирни центрове, книжарници.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек