Евпорейски екологичен фестивал “Зелена вълна – 21 век”.4 – 6 юли 2008 година, България, Копривщица.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-12-04
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 14 стр.
Университет: Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Специалност: Журналистика
Изтегли: Doc format .Doc (1.22MB)     Rar format .Rar (1.14MB)     Html format .Html (105KB)

Ключови думи и изрази:

Европейски екологичен фестивал, Зелена вълна – 21 век, комуникации, реклама, организация, логистика, отразяване, творческа програма, оценка.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Международният фестивал “Зелена вълна – 21 век” има за цел представяне на съвременни екологични филми и телевизионни програми и запознаване на широката общественост със съществуващите екологични проблеми и природозащитни дейности.

Международният конкурс създава конкурентна среда за производителите на филми и медиите, работещи в областта на екологията, както и поощрява филмовата и медийната общности за реализирането и разпространението на продукции, които повишават екологичната култура и знания на обществото и допринасят за опазването на човешкия живот и околната среда.

Фестивалът вече се превърна в традиционна среща на професионалисти от различни сфери - режисьори, сценаристи, продуценти, журналисти от България и чужбина, експерти /еколози, лекари, юристи, социолози, психолози и педагози/ от различни държавни институции и международни организации, представители на бизнеса, които обединяват своите идеи и усилия за решаването на съществуващите екологични проблеми.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.73 сек