Кражби на оборота от офиса на туристическа агенция

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-10-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 13 стр.
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (69KB)          Html format .Html (21KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

туристическа агенция, корпоративна сигурност, заплаха на физическата сигурност, кражба на парични средства, оценка на алтернативи, решение на проблем, пряко наблюдение, рискови активи, документална и информационна сигурност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Обектът на настоящата курсова работа е туристическа агенция Юбим, която предлага като услуги хотелски настанявания, пакетни туристически пътувания, обиколни екскурзии и туристически транспорт.

Предмет на изследването е корпоративната сигурност на фирмата, в частност физическата сигурност. Конкретно това са заплахите от кражба на оборота на фирмата.

Целта на изследването е да се установи дали съществува такава заплаха в организацията, и ако да - да се открие възможно най-ефикасната мярка срещу нея чрез разглеждане на различни алтернативи и сравнение помежду им.

Задачите на курсовата работа се състоят в изследване на политиката, правилата и процедурите за сигурността във фирмата, дейността на структурното звено по сигурността, установяване основните уязвимости на фирмата, възможните заплахи, рисковите активи, вероятностите за осъществяване на заплахите, възможните последствия и мерките за решение на проблема.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек