Изследване на дейността на фирма за управление на недвижима собственост по примера на: Camelot Property Management Ltd.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-02-03
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 10 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Предмет: Управление на недвижимата собственост
Цена:
 (30 лв) 28.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.50 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (106KB)          Html format .Html (29KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

недвижима собственост, управление на недвижимата собственост, Camelot Property Management Ltd., охранителна дейност, пропърти мениджмънт, управление и поддръжка, застраховка на вакантен имот, управление на инвестиционно строителен проект, управление на инвестиционно строителен проект, управление на експлоатацията

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Недвижима собственост е обект с неодушевен характер (предмет), който е притежание на физическо или юридическо лице и чието географско местоположение е невъзможно да бъде променено без разрушаване на физическата му цялост.

Управлението на недвижимата собственост включва финансов мениджмънт на недвижими имоти, маркетинг мениджмънт, правен мениджмънт, както и управление на съоръженията и системите в недвижимата собственост, при което всички услуги се възлагат на външни фирми.

Всяка дейност, за да постигне очаквания от нея ефект, трябва да протича в адекватна среда. Именно в тази област икономистите идентифицират разходи, които могат да бъдат редуцирани в други фактори за повишаване на ефективността. Ето защо средата, в която протича бизнесът, става обект на реинженеринг и сфера на повишено внимание за мениджъри от различни нива. Част от усилията в тази посока са съсредоточени в управлението на корпоративната недвижима собственост, като подходите, които се прилагат са четири: Building Management, Facility Management, Property Management и Asset Management.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек