Анализ на изпълнението на WEB сайт на три фирми от козметичния бранш

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-10-13
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 36 стр.
Университет: Шуменски университет
Специалност: Икономика
Предмет: Електронен бизнес
Цена:
 (60 лв) 54.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 6.00 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (161KB)          Html format .Html (147KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

уеб сайт, козметичен бранш, фирми, електронен бизнес, електронна търговия, реклама, каталози, Рубелла, Орифлейм, продукти, козметика, мрежов маркетинг, анализ, конкурентоспособност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Въведение

Информационните и комуникационните технологии и системи с голямото си разнообразие от услуги и стоки заемат водещо място при иновациите на бизнеса. Радикалните иновации при осъществяване на бизнеса, цифровите стоки и услуги водят до нови услуги, промяна на структурата на индустрията и търговията. Днес само с щракване на мишката се получава достъп до глобалните пазари и може да се осъществи търговска операция, независимо от мястото на участниците и времето.

Интернет е среда за осъществяването на традиционния бизнес, която прилича повече на фондова борса, където се осъществяват сделки, претегля се стойността на една или друга стока или услуга, разменя се информация, при това в повечето случаи двупосочна.
Интернет революцията е далеч по-радикална от изобретяването на телевизията или телефона, става въпрос за изобретение, сравнимо с откриването на електрическия ток - и телевизията, и телефонът са следствие на електричеството - по същия начин следствие от Интернет ще е цялостната промяна в начина на правене на бизнес, в начина на общуване, в начина, по който човекът възприема и контактува със света.

С течение на времето търговията и услугите чрез Интернет излизат извън сферата на чисто компютърния бранш. Доскоро единствено фирмите, които се занимаваха с продажби на хардуер и софтуер, използваха предимствата на този новозараждащ се бизнес. В крайна сметка обаче доста логично е точно те да станат пионерите на електронната търговия, тъй като всичките им клиенти са компютърни потребители. Последваха ги фирми като популярната Интернет - книжарница Amazon.com и порталните сайтове от типа на Yahoo!

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек