Външнотърговски операции

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-04-03
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Варненски свободен университет "Черноризец Храбър"
Предмет: Външнотърговски операции
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (38KB)          Html format .Html (30KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

интернет, е-бизнес, е-търговия, e-mail, реклама, банер, клиент, потребител, публична власт, търговски закон, електронен подпис

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Въведение

Идеята за е-бизнес се появява още преди Интернет да стане популярен. През 70те години на ХХ век е-бизнесът е бил популярен в сферата на финансите, които осъществявали и вземали адекватни и правилни решения. Електронният обмен на данни съществува още преди интернет да се използва за тази цел. В началото възниква като вътрешна мрежа, по която са се разменяли и препращали данни и друга информация. Но днес, благодарение на Интернет, е-бизнесът получи такава популярност и развитие. Частните мрежи, използвани през 70те и 80те години на ХХ век са били много скъпи за малките предприятия и недостъпни за персонално използване.

Е-бизнесът променя мисията и стратегиите, използвани до сега от фирмите, за да постигнат целите си.

Е-бизнесът променя ролята на информационните технологии, като води до значително по-малки разходи за осъществяване на ефективни вътрешно фирмени операции.

Новите възможности, които създава Интернет за бизнеса, доведоха до качествени промени. При него всички делови отношения – планиране, управление, маркетинг, продажби, финансов анализ, плащания, търсене на сътрудници, взаимоотношения с клиенти и партньори и др. – всички те са пренесени в Интернет.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек