Стратегически контрол върху риска при изпълнение на иновационни проекти

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-05-28
Рейтинг:
3.6667 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 10 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (40KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

стратегически контрол, риск при изпълнение на иновационни проекти, център за професионално обучение, риск-мениджмънт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Основната стратегическа цел на фирмата е да може да предлага и генерира доходи от извършването на висококвалифицирани услуги в областта на маркетинга, фирмения анализ, както и от издателската си дейност и организирането на семинари и курсове за преквалификация на кадри. Целта е приходите за фирмата да идват от иновационните й проекти на работа, а текущите продукти и услуги да са поддържащи и финансиращи новостите в работата на фирмата. Тази основна нейна цел съвпада и с мисията й. Това е нов вид дейност за фирмата и е все още слабо предлагана като услуга и продукт на пазара. Нейното място и роля са именно в тази пазарна ниша, като фирмата предлага пълно и висококачественото обслужване дългосрочно на корпоративните и лоялни клиенти на фирмата.

Основните проблеми, които настъпват при анализа на дейността на фирмата и, с които се заемат последователно анализаторите и маркетолозите, а в последствие се диагностицират и управляват от риск-мениджмънта, са свързани преди всичко с анализа на външната за фирмата среда, както и с възможностите му за развитие, участието му в проекти на ЕС, възможностите за преки инвестиции в управлението на персонала и т.н.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек