Интерактивна журналистика и блогове. Телевизионна и радио журналистика в уеб формат. Графичен дизайн и оптическа журналистика

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-05-25
Рейтинг:
3.6667 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 8 стр.
Университет: Бургаски Свободен Университет
Специалност: Журналистика
Предмет: Култура и журналистика
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (37KB)          Html format .Html (22KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

интерактивна журналистика, телевизия, радио, медия, Интернет, блог, графичен дизайн, уеб-присъствие, Нова телевизия, bTV, ММ, БНТ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Писането на текст за мрежата не е никак лесно. То не се състои само в това просто да изсипеш напечатания текст в една уеб страница, очаквайки читателят да му се наслади. Това е една интерактивна медия, което означава, че читателят трябва освен да чете, но и да реагира по някакъв начин на дадения текст. Успешното създаване на текст в мрежата зависи от три фактора: Ориентация, Информация и Действие.

Заглавието е едно от най-важните неща. Първото нещо, което очакват да научат посетителите, когато дойдат на един сайт е: Къде съм? Те искат да знаят: Къде да отида сега? Ето защо един от най-важните елементи в писането за мрежата е да се даде представа на потребителите къде са и как да се оправят из сайта.

Заглавията помагат много. Те съдържат името на сайта, заглавията на отделните страници и подзаглавията, които накъсват текста и представят следващата част. В идеалния случай, името на сайта трябва да ни казва за какво се отнася той.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.42 сек