Бизнес план за производство на екологично чиста електроенергия чрез използването на възобновяемият енергоизточник „вятъра”

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-07-30
Рейтинг:
4.9572 1 2 3 4 5
(187 гласа)
Дължина: 105 стр.
Университет: Частен професионален търговски колеж
Специалност: Икономика и мениджмънт
Цена:
 (119 лв) 95.20 лв (нова цена)
  (Спестявате 23.80 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (208KB)          Html format .Html (51KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

възобновяем енергоизточник, екологично чиста електроенергия, анализ на пазара, SWOT анализ, вятърни електроцентрали, производство на електроенергия, ветротехнически изисквания, маркетингово проучване, подобряване на електропреносната мрежа, алтернативни източници на енергия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Производството на електроенергия е основна цел на хората по света. Тя е жизнено необходима, и затова компаниите полагат огромни усилия за нейното производство.

Главната ни идея е провокирана от задълбочаващата се енергийна криза в световен мащаб за евтина и екологично чиста електроенергия.

Загрижеността ни за глобалното затопляне и рязкото покачване на отделяният въглероден двуокис при производството на електроенергия от традиционните първични енергоизточници допълнително засили интересите на нашата организация да инвестира в проектиране и изграждане на вятърна електроцентрала за производство на екологично чиста електроенергия чрез овладяването на кинетичната енергия на вятъра.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек