Обосновка на решения за оптимизиране размера на производствено – стопанската дейност на предприятието

Вид: казус
Прибавен: 2009-11-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 19 стр.
Предмет: Икономика за мениджъри
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (49KB)          Html format .Html (20KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

производствено – стопанската дейност, бизнес организация, промишлени продукти – крайни и междинни, конкуренти, производствената програма, звено и процес, мениджърски решения, инженерингови решения

Частично (кратко) резюме на темата

Дружеството е създадено през 1991 г. Регистрирано е по Търговския закон със седалище гр. Пловдив. Дейността, с която се занимава от 1996 година е производство на сервизни апарати и тръбопроводна арматура. В групата промишлена тръбопроводна арматура се включват следните стоки: спирателни и шибърни кранове, спирателни, възвратни и електромагнитни вентили, стоманена сферична арматура, чугунена арматура за ниско налягане, арматура за регулиране и контрол, стоманени горещо валуцувани колена и др. Помпите, които фирмата предлага са потопяеми, сондажни, едно и многостъпални хоризонтални и вертикални, помпи с двойновтичащо работно колело, помпи и системи с вграден или външен честотен преобразовател и др. Фирмата предлага и следните услуги: гаранционен и следгаранционен сервиз за предлаганите продукти, супервизия или техническа помощ при монтажа и пуска на доставените изделия.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек