Преструктуриране, приватизация и следприватизационна дейност на предприятията от отбранителната промишленост

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-27
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 60 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (389KB)     Rar format .Rar (65KB)     Html format .Html (290KB)

Ключови думи и изрази:

приватизация, следприватизационна дейност, отбранителна промишленост, правен анализ, откриване на приватизационна процедура, анализ на рентабилността, програма за преструктуриране

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Необходимо е да се обърне внимание на обстоятелството, че за успеха на приватизацията трябва да се осигури политическата й поддръжка чрез създаване на реални условия за преференциално участие в приватизацията на максимално широки слоеве от населението.

Обект на настоящата дипломна работа са шест приватизирани предприятия от Отбранителната промишленост – “Механика и монтаж” ЕАД, “Опикоелектрон” ЕАД, “Бета” ЕАД, “Пирел” ЕАД, “Самел – 90” ЕАД и “Арсенал” ЕАД. Обхвата на изследваните предприятия е за 1999 год. и 2000 год.

Предмет на изследване е процеса на приватизация в отбранителната промишленост и резултатите, които се получава от приватизацията на шестте предприятия.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.39 сек