Усъвършенстване на организацията на производствена дейност във “Винтехпром – Пазарджик” АД

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-10-01
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 51 стр.
Университет: С. А. Д. А. Ценов Свищов
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Изтегли: Doc format .Doc (354KB)     Rar format .Rar (56KB)     Html format .Html (395KB)

Ключови думи и изрази:

производствена дейност, “Винтехпром – Пазарджик” АД, същност и форми на организация на производство на вино, стратегически цели, потребителски пазари и цени, квалификациа на персонала, повишаване качество и асортимент, ресурсно осигуряване, междуфирмено сътрудничество

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В условията на утвърждаване на принципите и налагане на изискванията на пазарното стопанство пред стопанските единици възникват редица въпроси за решаване. Те са свързани, от една страна, с общите икономически условия за организация и развитие на националната икономика и от друга, със специфичните условия на организиране и управление на икономическата дейност на самите стопански организации.

Постигането на целите, свързани с икономическото стабилизиране и развитие на стопанските единици, налага добро познаване на икономическите условия и техните изисквания, проявяващи своето въздействие чрез пазара и пазарния механизъм. За да се постигне това, всяко стопанско звено в своята производствена, организационно-управленска и стопанска дейност трябва да разработва и използва проект за усъвършенстване на организацията на производствената дейност. Чрез него се създават възможности да се разкрият връзките между различните стопански явления, резултатите и факторите, които ги обуславят.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.74 сек