Правото на труд и неговата реализация с Управлението на човешките ресурси по примера на фирма “Имобилиен Конфорт” ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-03-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 11 стр.
Университет: Нов Български Университет
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Управление на човешки ресурси
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (53KB)          Html format .Html (16KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

право на труд, управление на човешки ресурси (УЧР), право на заплащане, социални дейности, мотивиране на персонала, вътрешен ред, трудово договаряне

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Като една от водещите фирми на българския пазар за недвижими имоти, пред “Имобилиен Конфорт” ООД стои редица от препятствия в условията на вечно променящи се външна и вътрешна среда.

За да реализира печалби и да бъде конкурентноспособна на динамично развиващия се пазар на имоти, организацията инвестира във въвеждането на нови техника и технологии и иновации. Нейните опитни мениджъри залагат много на взаимоотношенията с надеждни партньори и подизпълнители.

С цел да изградят представа за компанията като гражданска организация, те взимат участие в много социални дейности – спонсорство, благотворителност и др.
Сравнително млада, организацията се бори за стабилни позиции на пазара като предлага жилища отговарящи на нуждите на клиента за качество и разумни цени, сигурност и висока възвращаемост на инвестициите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек