Маркетингов анализ на куриерска фирма СПИДИ.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2007-05-10
Рейтинг:
4.5556 1 2 3 4 5
(9 гласа)
Дължина: 19 стр.
Университет: Пловдивски университет Паисий Хилендарски
Специалност: Макроикономика
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (129KB)          Html format .Html (34KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес идея, мисия, визия и цели, проучване на пазара, анализ на макро и микро средата, маркетингово изследване, SWOT анализ, анализ на конкуренцията, разработване на маркетингов микс, персонал, финансов анализ.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Основната дейност на Спиди от създаването й до момента е свързана с предлагането на куриерски и транспортни услуги от врата до врата с фирмен транспорт.

За времето от основаването на фирмата до сега, Спиди се наложи като една от водещите куриерски служби. Услугите на Спиди представляват значителен пазарен дял, който осигурява на компанията водеща позиция на пазара на вътрешни куриерски услуги.

Мрежата от 62 офиса в 50 населени места в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги.
Към настоящия момент в системата на Спиди се обработват над 220 000 пратки или 320 000 пакета месечно, с тегло от 0,5кг. до 6000кг.
През осемте години от съществуването си, Спиди разшири гамата на предлаганите услуги, като диверсифицира съществуващите и предложи на своите клиенти нови услуги, с които да подпомогне и оптимизира техния бизнес.

От 2003 г Спиди доставя пратки не само на територията на Република България, но и от и до всяка точка на Румъния, Гърция и Македония.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек