Маркетингов анализ на ЗПД "ЛЕВ ИНС" АД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2007-08-13
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 27 стр.
Университет: Колеж по икономика и администрация
Специалност: Стопанско управление
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (198KB)          Html format .Html (58KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

представяне на бизнес идеята, мисия, визия и цели, оборудване, здравен фонд, проучване на пазара, маркетингово изследване, SWOT анализ, анализ на конкуренцията, маркетингов микс, персонал.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

ЗПК “ЛЕВ ИНС”АД е учредена през 1996 г. и е една от първите застрахователни компании у нас с изцяло частен капитал. Преминавайки през трудния етап на прехода от държавно регулирана икономика към предизвикателствата на свободния пазар, спазвайки стриктно изискванията на българското и международното право, компанията разшири икономическата си стабилност и се утвърди като водещо застрахователно дружество в България.

ЗПК “ЛЕВ ИНС”АД е лицензирана за извършване на застрахователна дейност с решение № 98 на Националния съвет по застраховане. Член е на Асоциацията на българските застрахователи, Съюза за стопанска инициатива на гражданите и на Българо - Израелската Търговско-промишлена палата.

ЗПК “ЛЕВ ИНС”АД предлага целия спектър на застрахователни продукти и услуги в областта на общото застраховане. Компанията е лидер във въвеждането и утвърждаването на новите тенденции в застрахователния бранш и висока култура на обслужване. Като изучава и прилага най-добрите световни практики и отчита българската специфика, компанията предлага на многобройните си клиенти традиционна и нестандартна застрахователна защита.

През август 2006 г. компанията беше лицензирана и за извършване на активно презастраховане.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.42 сек