Маркетингов анализ на "Бутилираща компания Горна Баня".

Вид: курсова работа
Прибавен: 2007-06-18
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 26 стр.
Университет: Пловдивски университет Паисий Хилендарски
Специалност: Макроикономика
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (95KB)          Html format .Html (36KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

мисия, визия и цели на "Бутилираща компания Горна Баня", проучване на пазара, анализ на макро средата, маркетингово изследване, SWOT анализ, анализ на конкуренцията (Девин, Банкя, др.), разработване на маркетингов микс (място на продуктите, цени, дистрибуция, реклама и промоция), персонал, финансов анализ.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В днешния сложен свят всички ние трябва да разбираме от маркетинг. Продавайки кола, търсейки работа, събирайки средства за благотворителни нужди и пропагандирайки идея, ние се занимаваме с маркетинг. Трябва да знаем, какво всъщност представлява пазарът, кой действа на него, как функционира, какви са неговите изисквания.

От “Бутилираща компания – Горна Баня” съзнават този факт и за тях маркетинга е на едно от първите места по важност в развитието на компанията като цяло.

Филип Котлер дава следното определение за маркетинг – „Маркетингът е вид човешка дейност, насочена към удовлетворяване на нуждите и потребностите чрез размяна.” “Бутилираща компания – Горна Баня” поддържа тази идея и работи най-вече за своите клиенти и винаги търси тяхното одобрение и доверие.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.5 сек