Брандинг на фирма “Youth”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-09-12
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 8 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Маркетинг
Предмет: Приложни маркетингови изследвания
Цена:
 (33 лв) 31.35 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.65 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (53KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

посредничество в студентски бригади и стажове, анализ на конкурентите, анкета, SWOT анализ на фирмата, услуги work and travel

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Разгледаният в рамките на курсовата работа продукт са услугите, предлагани от фирма “Youth” за посредничество в студентски бригади и стажове. Тъй като фирмата все още е малка, нейното име не предизвиква у хората асоциация с конкретни услуги, но въпреки това е позната в бранша, е необходимо тя да бъде асоциирана с това, което предлага. Ето защо, е необходим маркетингов анализ и нова маркетингова визия както на фирмата, така и на нейните услуги.

Фирма “Youth” е създадена през 2005 година в гр. Варна. Основната дейност на фирмата е изпращане на работници и студенти в САЩ. С подобна дейност се занимават още множество фирми, сред които основните конкуренти на фирмата са: Vega Group; Work and Travel USA; Usit Colours; Stepin; Interair; NGB Consulting; USA Almatur; Interexchange; Apex USA; Policontact; Vega Exchanges; Viking; Integral; Explore-USA; AMERIX; Intership; FletcherLynd; Broadway-bg.

Днес дейността на “Youth” е насочена основно към САЩ и Англия, като предлага услуги и за други държави: Германия, Франция, Испания, Италия, Сингапур и Скандинавските страни.

Пълната гама от услуги на фирмата е предназначена за студенти и младежи на възраст между 17 и 35 години програми за сезонна и целогодишна работа, студентски стажове и специализации, както и обучение в колежи и университети по цял свят. За тази цел “Youth” има подписани договори с множество чуждестранни и международни организации, на които е официален представител и инервюиращ за България. Продължителността на програмите е между 3 седмици и 2 години.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек