Маркетингов анализ на фирма ЕДА ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-01-26
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 6 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Предмет: Маркетингови анализи
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (160KB)          Html format .Html (21KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетингов анализ на фирма, сравнителен анализ на ROS, печалба, пазарен дял, дефиниране на конкуренти, динамика на продажби, пазарен обем, факторен анализ

Частично (кратко) резюме на темата

Фирма ЕДА ООД е новаторска фирма, предлагаща професионална техническа поддръжка, разработване на софтуер и хардуерни системи. ЕДА е създадена на 22.03.1995 г. в гр. Габрово след сливането на две фирми: АИТ Инженеринг (занимаваща се с изграждане на мрежи и разработка на софтуер), основана през 1989 г. и НОВА (занимаваща се с търговия и поддръжка на хардуер) основана през 1992 г. Собственици на фирма ЕДА са специалисти – асистенти по компютърни дисциплини в Техническия Университет в Габрово.

Дейността на фирмата обхваща разработка на софтуер, внедряване на информационни технологии, асемблиране на компютърни системи, продажба на компютри и сървъри, професионален уеб - дизайн и Интернет приложения.

ЕДА работи с международни партньори от 1995 г., такива са IBM Corp., Autodesk, Novell, Microsoft Corp.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек