Избор на пазарна стратегия на основата на SWOT анализ на бизнес средата на фирмата

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-10-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 21 стр.
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (71KB)          Html format .Html (24KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

мисия и визия на фирмата; приходи и разходи; характеристика на клиенти, конкуренти и доставчици; маркетингова среда; SWOT анализ; контролинг; стратегическа алтернатива

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

ЕООД “Текстил” е регистрирано в търговския регистър на Община Пловдив след съдебно решение на Пловдивския окръжен съд №2538 от 06.09.2001 г. Дружеството е създадено от инженер Румен Стоилов. През последните три години ЕООД ”Текстил” е развивало основна дейност в областта на търговията с текстилни изделия. Към настоящият момент фирмата разполага с верига от магазини в четири големи града: Сливен, Бургас, Пловдив и Велико Търново, а също така и с дистрибуторска мрежа обхващаща 3% от търговията с текстилни изделия в страната. Фирмата отделя 4.5% от печалбата си за маркетингова дейност – локална и национална. Съвместно с консултантска и рекламна компания “ЕЛИТ- Г” разработва рекламната и маркетинговата си стратегия за период от една година.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек