Дистрибуционна политика на фирма Ролко България ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-01-19
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 22 стр.
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (176KB)          Html format .Html (67KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

Ролко България ООД, резултати от дейността на фирмата, структура на основния капитал, маркетингова дейност на фирмата, ценова политика, комуникационна политика, целеви пазари, социална отговорност, SWOT-анализ, дистрибуционна политика, канали на разпределение, дистрибуционна мрежа

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целевият пазар на Ролко България може да се раздели на три основни сегмента: търговци на едро, корпоративни клиенти, банки и финансови институции.

До 2008 г. един от търговците на едро, с които Ролко е работила, е Метро Кеш & Кери. Двете фирми преустановяват отношенията си след като фирмата-клиент поставя условия за по-големи отстъпки, за да продава в магазините си на още по-ниски ценови равнища. Ролко не се съгласява с тези условия и договорните отношения са прекратени.

Корпоративните клиенти на фирмата са основно вериги магазини, в които използването на ролни консумативи е в големи обеми. Някои от по-големите корпоративни клиенти са: Мобилтел ЕАД, Петрол Холдинг, Лукойл България, Верига магазини за хранителни стоки СВА, Верига бензиностанции OMV, Верига бензиностанции ШЕЛ, Верига магазини Технополис, Верига магазини Техномаркет, Верига аптеки Санита, Верига магазини VP Маркет, MC’DONALDS, KFC, BILLA и много други.

Почти всички банки в България са също клиенти на Ролко.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек