Анализ на финансовото състояние на "Пиринпласт" АД – гр. Гоце Делчев и насоки за неговото подобряване

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-07-26
Рейтинг:
4 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 67 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Икономика и управление на индустрията
Предмет: Счетоводство
Цена:
 (70 лв) 59.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 10.50 лв, 15%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (91KB)          Html format .Html (31KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

анализ на финансовото състояние на фирма, информационно осигуряване на анализ, анализ на имуществената и капиталовата структура, препоръки за подобряване дейността на фирма, модел на систематизация и концентрация на ресурсите на фирмата, рентабилност и ликвидност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Финансовият анализ е предпоставка за разкриване на миналото развитие на фирмата и за определяне на бъдещата й политика. Чрез него се разкриват връзките между различни стопански явления и факторите, които ги обуславят, както и да се вникне в същността на производствената дейност.

Резултатите от финансовия анализ са необходими както за текущото регулиране, контрол и управление на фирмената дейност, така и за разработване на стратегии, свързани с бъдещото развитие в дългосрочен и краткосрочен план.
В условията на пазарна икономика просперитетът и оцеляването на фирмата зависят от ефективността на стопанската дейност.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек