Дейности на Транснационалните корпорации по избягване и намаляване на данъчното облагане

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-19
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 94 стр.
Специалност: Счетоводство и контрол
Предмет: Счетоводство и контрол
Цена:
 (80 лв) 64.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 16.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (105KB)          Html format .Html (47KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

транснационални корпорации, намаляване на данъчното облагане, глобализация, икономическа трансформация, офшорни компании и звена, данъчни реформи, свободен световен пазар, снижаване на данъчните ставки

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Глобализацията през последните десетилетия трансформира света. Промененият свят, от своя страна, все по-силно въздейства върху процесите на глобализацията. Не е възможно да се изброят очакваните най-значими промени в света през следващите десетилетия.

Може само да се предполага, че списъкът ще включва: разширяване на демокрацията; засилена урбанизация; демографска експанзия в едни страни и демографско свиване в други; революция в информационните и комуникационните технологии; лекуване на спина, рака, левкемията и други неизлечими сега болести; проникване на човека на други планети; нарастваща заплаха за природната среда и дори за климата на земята; потенциална опасност от злоупотреба с генното инженерство, все по-голямо единодействие на световната мафия и т.н.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек