Концепция за анимационен продукт за детска анимация “Карибски пирати”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-01-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 14 стр.
Предмет: Анимация в туризма
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (63KB)          Html format .Html (44KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

хотелска анимация, концепция за анимационен продукт, анимационна програма, сценарий за анимационна програма, провеждане на детско шоу, организационен и финансов план за анимационна програма

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Разработена е програма за детска анимация, която е предназначена за немски деца, придружаващи родителите си, почиващи в хотел край морския бряг.

Детската анимационна програма се предлага с цел уплътняване на времето на децата, като им се предлагат различни състезателни игри, конкурси, разиграване на детски приказки под формата на куклен театър. Много важно е да се отбележи, че наличието на детска анимационна програма е предимство за всеки родител, тъй като той знае, че по този начин детето му няма да скучае, но също така ще е защитено и на сигурно място, докато той прекарва своето време според предпочитанията си. Така семейната почивка се превръща наистина в почивка за цялото семейство.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек