Анализ на обслужването в ресторант “Хепи – Ню Йорк” – Варна

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-01-20
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 11 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Туризъм
Предмет: Мениджмънт на обслужване в туризма
Цена:
 (45 лв) 40.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (86KB)          Html format .Html (20KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

туристически обект, ресторант, категоризация, Хепи – Ню Йорк, капацитет на заведението, организационна структура, материално-техническа база, обслужване в ресторант

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В заведението се държи много на високото ниво на обслужване на клиентите, както и на богатото разнообразие на асортимента.

Менюто включва както напитки – алкохолни, безалкохолни и алкалоидни, така и приятно поднесена храна – салати, специалитети на грил, пържени и печени ястия, десерти.

В Наредбата за категоризация на туристическите обекти, самостоятелните заведения за хранене и развлечение са обособени в пет категории, към всяка от които може да бъдат отнесени още пет подкатегории – така наречените звезди на туристическия обект.

Поради описаното по-горе естество на “Хепи – Ню Йорк”, заведението може да бъде отнесено към категория “ресторанти”, тъй като другите четири вида – заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници, барове – имат други характеристики.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек