Система за управление на риска

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2010-01-03
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 7 стр.
Цена:
20 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (60KB)          Html format .Html (36KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

корпорация, системи за управление на организацията, оценяване на системите за управление на организацията, оценка на риска, корпоративна система за управление на риска, риск-мениджмънт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Корпорацията е организация, в която несъмнено се създават различни отношения. Те главно са бизнес-отношения, но понякога възникват и лични такива. Личните могат да се отнесат към общуването на хората в организацията, а бизнес-отношенията – към общуването на организацията с лица или фирми от външната среда.

Партньори могат да се нарекат както двама души в едно семейство (майка – баща), така и собственици на една организация, хора, които са в определени бизнес-отношения. Партньори също могат да са хора от висшата администрация на една организация и консултанти, външни за фирмата, които са наети да помагат за решаването на някакъв възникнал проблем и съвет относно риска, който поема организацията. Общо взето да се определи какво включа партньорството е доста трудно.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.99 сек