Анализ на печалбата и рентабилността на търговската фирма

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-04-29
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 75 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (107KB)          Html format .Html (42KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

печалба и рентабилност, продуктова политика, маркетингова и производствена стратегия, стратегически цели, финансово – стопански анализ, прогнозиране на продажбите, финансов анализ на предприятие

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Кризата в икономиката увеличава заинтересоваността от верен финансово - стопански анализ на всички равнища на управление на фирмата.

В условията на пазарна икономика възникват потребности от гъвкави и разбираеми методики за анализ на дейността на фирмата. Като цяло, със средствата и методите на финансово - стопанския анализ на стопанската дейност следва да се обхванат динамично всички параметри на управление на капитала и активите, нейното ефективно използване и възпроизводство.

Фирма "ССС Бора" ООД е една от многото фирми, които още преди да започнат да функционират добре и да реализират печалба, трябва да преминат през най-тежкия период от развитието на икономиката в България - държава, на която сега й предстои навлизането на реални пазарни отношения.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.42 сек