Инвестиционна политика на фирма “Тексар - България” ООД

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2009-11-02
Рейтинг:
4 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 56 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (97KB)          Html format .Html (38KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

инвестиционна политика на фирма, инвестиционен процес, индустриална политика в България, индустриална конкурентноспособност, иновационен проект на предприятието, SWOT анализ, финансов анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Актуалността на темата се поражда преди всичко от конкурентните възможности за дадено предприятие в сферата на частния сектор да оптимизира своето производство, продуктово разнообразие, маркетингова политика, а оттам и да има възможности и перспективи да инвестира част от оборотните средства или годишната печалба за усъвършенстване на продуктовия асортимент, разширяване на производството, повишаване на производителността, както и за иновационна дейност.

Важно е да се отбележи и рисковия компонент при инвестирането на значителни средства в иновационна дейност, както и в конкурентните преимущества на фирмата пред останалите фирми на пазара, които биха й донесли едни ефективно използване и правилно насочвани инвестиционни средства.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек