Анализ на стопанската дейност на земеделска кооперация Прогрес – град Елин Пелин

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-09-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 52 стр.
Университет: Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Цена:
 (60 лв) 54.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 6.00 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (187KB)          Html format .Html (180KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

анализ, дейност, история, капацитет, дистрибуция, цеин, клиенти, конкуренция, SWOT анализ, маркетингов план, маркегингов микс, приходи, разходи, производство, инвестиране

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Увод

Новите икономически реалности в България наложиха нови приоритети в методиката на фирмения анализ. Водеща роля придобиха методите за оценка на пазарната и финансовата конюнктура, качествения анализ, както и количествените методи за факторен анализ на разходите, приходите, печалбата и рентабилността, които имат много голямо значение при една инвестиционна дейност от страна на фирмата.

Анализът като функция на стопанското управление създава предпоставки за реализацията на основните управленски функции и същевременно проявява своето действие чрез тях. Анализът се разглежда и като относително обособена управленска аналитична и синтетична система, като основните компоненти на тази система са методиката и способите на анализ, наличната информационна база и нейната обезпеченост, като трябва да се прави и разграничение при различните конфигурации на този анализ в зависимост от особеностите на организация и аналитична работа в съответните предприятия.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек