Анализ на паричните потоци във фирмата(на примера на фирма „Епик Електроник Асембли” ЕООД – гр. Ботевград)

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-10-22
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 61 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Икономика
Предмет: Икономика
Цена:
 (88 лв) 70.40 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.60 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (102KB)          Html format .Html (45KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

оборотен капитал – същност, управление, структура; парични потоци – анализ и структура, планиране и контрол; „Епик Електроник Асембли” ЕООД – гр. Ботевград; ликвидност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Анализът на паричните потоци на предприятието е може би една от най-разпространената система за конкретен финансово-стопански анализ, които заедно с останалите елементи и компоненти на ФСА имат роля за създаването на оптимални условия за вземане на обосновани управленски решения относно финансово-стопанската дейност на предприятието. Провеждането на такъв анализ в предприятието се основава най-вече по отчетната икономическа информация, а тя се обединява в няколко направления – счетоводна, оперативна и статистическа. Решаващо значение има счетоводната информация. Основен носител на информация за анализ и оценка на дейността на предприятието за определен отчетен период е неговият финансов отчет.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек