Урбанизация на град Пещера

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-07-27
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 16 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (61KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

SWOT анализ на град Пещера, характеристика на населението на област Пазарджик, демографски характеристики, икономически фактори – отрасли и инфраструктура, финансови фактори

Частично (кратко) резюме на темата

Община Пещера попада териториално в пределите на област Пазарджик, като от важно значение е практическия анализ на демографската структура на общината и региона относно цялостното развитие на областта и мерките и начините за създаване на цялостна стратегия за развитие на икономиката в тези райони с оглед привличане на нови заселници и стабилизиране на демографската структура, която през последните години показва огромен брой изселници, предимно към големите градове и в частност близостта до град Пловдив и към столицата.

В практическия анализ са представени част от данните на НСИ по отношение демографското развитие на област и община Пазарджик за периода 1998-2005 г.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек