Специфика на комуникационната политика на Tърговска банка "ОББ" АД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-05-11
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 13 стр.
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (70KB)          Html format .Html (24KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

комуникационна политика на банка, връзки с обществеността, емпирично социологическо изследване, кредитни операции, банков надзор, информационни кампании, банков мениджмънт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Популяризирането на сделките с масовата клиентела е по-успешно чрез емоционалната реклама. Тя създава повече прозрачност, изостряйки вниманието на клиентите към “съчетанието от име, послание и приложение”.

По отношение ползването на единични и/или стандартизирани продукти или пакети, разширяването на представите и познанията на клиентите за тях или пък изясняването на техните функции е възможно, но само в ограничени рамки. Целите на рационалната реклама биха могли да се достигнат посредством използването на други маркетингови инструменти - напр. личните продажби или компютърната поща.

По такъв начин би могло да се направи косвена реклама за цялата банка: пакетът от услуги е уникален, нашите конкуренти не могат да го подбират, следователно ние Ви гарантираме в най-голяма степен един широк и наситен асортимент.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.83 сек