Проблеми на кредитирането и кредитния риск

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-18
Рейтинг:
4.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 84 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (756KB)     Rar format .Rar (96KB)     Html format .Html (1.04MB)

Ключови думи и изрази:

кредитен риск, оценка, измерване, кредит, елементи, форми, видове, проблеми, провизиране, обезпечение, търговски банки, кредитен портфейл, управление, контрол, правна уредба, Биохим,

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В настоящият момент българската икономика е в процес на промяна на структурата си и обновяване на технологичните и финансовите си възможности. Тези необходими за оцеляването промени се извършват нелеко. Първите реални изменения бяха започнати след 1990 г., но най-голям тласък бе даден с въвеждането през юли 1997 г. на валутен борд. Той определи строгите финансови рамки на реформите и с приемането на редица закони бе подобрена нормативната уредба на процеса.

Всички сектори на икономиката са засегнати от свиването на пазари, промяната на доставчиците, намалението на доходите и други негативни тенденции. Единственият изход пред стопанските субекти в страната е привличането на свеж капиталов ресурс, с помощта на който може да се извърши подмяна на морално и физически остарелите мощности, да се създаде оборотна база, която на много места е изчерпана и да се търсят нови възможности за производство и реализация.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.4 сек