Анализ и оценка на финансови компании в условията на криза.(На примера на Банка Пиреос България АД)

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-02-01
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 14 стр.
Университет: Нов български университет
Специалност: Финанси
Предмет: Анализ и оценка на финансови активи
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (153KB)          Html format .Html (106KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

анализ, оценка, финансови компании, криза, Банка Пиреос България АД, профил, основни показатели, актив, капитал, печалба, доход от лихви, ROE, ROA, пазарни множители, корекция, сравнителен анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Обект на проекта е Банка Пиреос България АД. Целта на оценката е да се изчисли пазарната стойност на финансовата компания, дефинирана чрез използването на компании аналози, и да се съпостави с балансовата стойност на капитала на банката. Анализът в настоящия проект е извършен към 31.12.2008 г., тъй като към средата на май 2010 г. все още няма данни за отчетите на банката за 2009 година. В проектът са използвани консолидираните финансови отчети на Банка Пиреос България АД за 2006 г., 2007 г. и 2008 г. Отчетите са взети от интернет страницата на банката - www.piraeusbank.bg/. С цел по – добра съпоставимост при сравнителния анализ е използвана информация за финансовите отчети на чуждестранните банки аналози също към 31.12.2008 г.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек