Реклама на колбаси в супермаркет “СВА”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-02-03
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Икономически университет Варна
Специалност: Реклама и ПР
Предмет: Рекламни и PR кампании в дистрибуционните канали
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (64KB)          Html format .Html (22KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

рекламно-насърчителни средства и инструменти, реклама на място на продажбите, търговски промоции, супермаркет “СВА”, колбаси, решение за покупка

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Рекламата като явление води началото си от дълбока древност.

При разкопките на древния град Мемфис била намерена рекламна табелка с надпис: "Тук живея аз, Ринос от Кипър. По милост на боговете съм надарен със способността безпогрешно да тълкувам всякакви сънища".

С развитието на производителните сили и усъвършенстването на производствените отношения се изменят и средствата на стоковата реклама. След втората половина на ХVII век във вестниците започнали да публикуват обявления с рекламен характер. По-нататък рекламата се превръща във важна функция на капиталистическото предприятие и при това не се смята, че е по-маловажна функция, тя отразява в себе си и останалите функции, използвайки различни средства за въздействие на пазара - плакати, проспекти, брошури и др. Целта, която преследва, е реализиране на повече печалба и натрупване на капитал.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек