Инвестиционен проект за развитие и усъвършенстване функционалните възможности на Летен театър – гр. Добрич

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-10-28
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 30 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (208KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

инвестиционен процес – характеристика, етапи; инвестиционно проектиране – проучване, събиране на данни; инвестиционен бизнес-план; разрешение за строеж, виза за проектиране; идеен проект; технически (работен) проект; проект за организация и изпълнение на строителството (ПОИС); маркетингово проучване; SWOT анализ; матрица на конкурентните предимства; маркетингова стратегия; финансиране на проект

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Инвестирането е процес на предварителен анализ и последващо придобиване срещу парични средства на активи, които могат да носят доход, прираст на капитала и други положителни резултати за сравнително дълъг период от време.

Инвестиционният процес в дадена фирма трябва да се разглежда на две нива: отделен обект на инвестиране и инвестиционен процес във фирмата като цяло.

Самият инвестиционния процес се състои от две фази – инвестиционно проучване и капитално строителство, които от своя страна се подразделят на няколко етапа. Във фазата на инвестиционното проучване се извършват: предпроектно проучване и разработване на технико-икономическо задание за технически проект, и техническо проектиране – разработва се самият технически проект.

Фазата на капиталното строителство съдържа следните етапи: финансиране на проекта – осигуряват се финансовите решения за обезпечаване на проекта със средства; работно проектиране – разработва се работен проект; изпълнение (строителство) на обекта; въвеждане на обекта в действие и достигане на зададените в проекта мощности.

Както се вижда инвестиционният процес е доста сложен, тъй като обхваща много участници, дейности и интереси, което налага той да бъде много добре структуриран, регламентиран и управляван, за да се гарантира защита на интересите на собствениците и намаляване на инвестиционния риск.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек