Въвеждане на нов продукт на пазара – навигационен софтуер за POCKET PC IGO MY WAY 2006 PLUS

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-03-31
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 83 стр.
Университет: Технически университет – Варна
Специалност: Индустриален мениджмънт
Цена:
 (119 лв) 95.20 лв (нова цена)
  (Спестявате 23.80 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (452KB)          Html format .Html (188KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

същност и видове иновации, същност на продукта, разработване на нови продукти, разширяване на продуктова линия, етапи при разработка на нов продукт, жизнен цикъл на продукта (внедряване, нарастване на продажбите, зрялост, спад), модификация на пазара, модификация на маркетингови средства, навигационен софтуер, GPS технология стратегии: на интензивен маркетинг, на изборно проникване, на широко проникване, на пасивен маркетинг, за модификация на продукта, на сътрудничество, на лидерството, на конфликта

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Подходът при разработване на дипломната работа произтича от избрания предмет на изследване. В Първа глава се представят основните формулировки на понятието “нов продукт”, необходимостта от нови продукти, процесите, рисковете и успехите при внедряване им. Втора глава показва концепциите и стратегиите, свързани с разработването на новите продукти. В Трета глава разглеждам GPS технологията като един нов отрасъл върху нововъведенията. След теоретичните характеристики на навигационият софтуер IGO MY WAY 2006 PLUS пристъпвам към приложение и описание на възможностите. Проследявам възникването на идеята за внедряване на този продукт, описание на самия софтуер, технически данни, методи за работа и функциите, които предлага.

Дълго време България беше едно от белите петна в света на GPS навигацията. Карти почти липсваха или се ограничаваха само с околовръстното шосе на София и магистралите до Варна и Бургас. В последните месеци това положение започна да се променя, а сега вече имаме и сериозна заявка за настъпването на една от най-значимите фирми на този пазар. Компанията Nav N GО, която разработва програмата iGO My Way за първи път софтуер изцяло на български, който предлага и повече от използваема карта на родината. И всичкото това на доста атрактивна цена. iGО МY WAY е известна основно с три неща: изключително красива графика, бързо действие и подробни карти на Източна Европа. Втората голяма новина на старта е наличието на гласова навигация на български. Софтуерът включва два български гласа – един мъжки и един женски, така че дори имате избор. След това по време на шофиране получавате достатъчно подробни и ясни инструкции какво трябва да правите, за да стигнете до целта. Като цяло гласовата навигация при iGo се е получила изключително добре и събира допълнителни точки за продукта. Тук трябва да се отбележи, че програмата ви предупреждава и когато карате с превишена скорост! Това е изключително полезно, защото може да ви спести доста разправии с КАТ. Естествено най-важното нещо при един навигационен софтуер обаче е картовият материал. Тук iGo може да се похвали с няколко неща. Първото е, че картата е изцяло на кирилица, което пък облекчава живота на потребителя при търсене.

Заключителната част на дипломната работа ни убеждава в едно – целта на всяка фирма трябва да бъде не производството на самия продукт, а начините да убедиш клиента да го купи.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.5 сек