Статистически методи за определяне на качеството на земеделските зърнени култури

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-10
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 68 стр.
Предмет: Контрол по качеството
Цена:
 (40 лв) 38.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 2.00 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (113KB)          Html format .Html (82KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

зърнени култури, земеделска продукция, зърна, влага; хектолитрово тегло, стъкловидност, лабораторна проба, средна проба, фракция, шахматни извдки, ситова рамка, пресявка, коефициент на формата, голяма ос, малка ос, статистически решения, качество, нулева хипотеза, алтернативна хипотеза, функция на Лаплас, матрица, среден риск, коефициент на правдоподобие, дисперсия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В системата на селското стопанство и растениевъдството зърнопроизводството има голямо значение, тъй като осигурява хляба на населението и е фуражна база на животновъдството. Към него се отнася отглеждането на зърнено – житни (пшеница, ръж), зърнено – фуражни (царевица, ечемик, соя, овес, просо и други) и на зърнено – бобови (фасул, грах, леща, и други) култури.

Целта на настоящия дипломен проект е да се приложи теорията на статистическите решения за определяне на качеството на земеделската продукция с цел разделянето й на два класа: здрави зърна (отговарящи на стандарта) и болни зърна (неотговарящи на стандарта).
Да се анализират известните интегрални показатели на формата и да се намери най-полезния (информативен), който би бил приложим за всички култури.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек