Aвтоматизирана информационна система за изследване на резултатите от обучението на специалисти по Информатика в ИУ Варна

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-04-17
Рейтинг:
3.4 1 2 3 4 5
(5 гласа)
Дължина: 46 стр.
Университет: Икономически университет – гр. Варна
Специалност: Информатика
Предмет: Проектиране на системи
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (221KB)          Html format .Html (54KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

система, диаграми на потоците от данни, контекстна диаграма, йерархичен модел, база данни, обработка на данни, справки и отчети, номенклатури, чуждестранни граждани, входни документи, входен екран, изходен екран, потребителски интерфейс, анкета, университет

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Обект на настоящата разработка е създаване на автоматизирана информационна система за нуждите на Катедра Информатика в Икономически университет ­ Варна, която да допринася за ефективно управление на учебната дейност в областта на информационните технологии. За целта ще изследваме някои процеси, свързани с обучението по Информатика в ИУ Варна, на базата на анкети, провеждани сред завършилите тази специалност и сред работодателите, наели такива специалисти.

Нека наречем учебната автоматизирана информационна система с името IUE (Informatics in University of Economics). Предметната област на IUE ще бъде изследване на резултатите от обучението на специалисти по Информатика в ИУ Варна и по-точно конкретната насоченост за приложение на придобитите познания в практиката на съвременните търговски компании.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек