Мобилни мрежи от трето поколение – UMTS технологии

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-06-05
Рейтинг:
4.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 72 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (117KB)          Html format .Html (98KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

мобилни мрежи, многостранен достъп, пренос на данни, WAP системи, широколентова глобална районирана мрежа, честотно планиране, видеотелефония, 3G мрежа, уеб сърфиране, GSM комуникации

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Темповете на развитие на мобилните комуникации и Интернет показват, че новата информационна ера ще дойде много по-бързо, отколкото си го представяме. Това е предизвикателство към развитието и модернизацията на телекомуникационната мрежа. Още днес трябва да се мисли сериозно и да се вземат бързи мерки за подготовката им да поемат това предизвикателство.

Потребностите от използването на всички съществуващи видове услуги, както и на новите мултимедийни услуги от всички потребители на сегашните телекомуникационни мрежи, наложиха така наречената “конвергенция на мрежите и услугите”. На първо време тази конвергенция се изразява във възможността за взаимен достъп между съществуващите специализирани мрежи и ползването на основните услуги, независимо в коя мрежа се намират отделните потребители.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек