Информационни технологии в социалната политика и пенсионното осигуряване

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-29
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 34 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (444KB)     Rar format .Rar (125KB)     Html format .Html (138KB)

Ключови думи и изрази:

информационни технологии, социална политика, пенсионно осигуряване, система за пенсионно осигуряване, универсални фондове, допълнително доброволно пенсионно осигуряване, Национален осигурителен институт

Частично (кратко) резюме на темата

Темата за допълнителното задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) е една от нашумелите теми в страната. Тя еднакво вълнува както хората в напреднала, вече предпенсионна възраст, така и младите, които един ден също ще достигнат границата за пенсиониране.

ДЗПО в задължителен универсален пенсионен фонд е дейност по набиране на задължителни пенсионни осигурителни вноски, управление на средствата на задължителен универсален пенсионен фонд и изплащане в законоустановен случай на допълнителна пожизнена пенсия за старост и на еднократно или разсрочено изплащане на набраните средства по индивидуалните партиди.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

Счетоводен software (реклама)

Stores 96 SP 3.5 preview Stores 96 SP 3.5 - безплатна програма за обработка на складова наличност по средно претеглена доставна цена на стоката.
  • Номенклатури: контакти, стоки, обекти, приход, разход и наличност.
  • Операции доставка и продажба, както и механизъм за трансфер на стоки от един в друг склад.
  • Проследяване на стока към приход и разход.
  • Печат на всички номенклатури и справки.
Повече инфо: www.ptonev.com
  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.41 сек