Защитата на класифицираната информация

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2008-06-21
Рейтинг:
4.3333 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 28 стр.
Университет: Национален военен университет “Васил Левски”
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (235KB)          Html format .Html (51KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

защита на класифицираната информация, ЗЗКИ, сигурност на информацията, нормативни документи, ДКСИ, служби за обществен ред, организационна единица, регистратура за класифицирана информация, нива на класификация, степени на секретност, предоставяне и обмен на информация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

2. Сключени международни споразумения в областта на защитата на класифицираната информация с други държави и международни организации

- Споразумение между Правителството на Република България и Правителството на Република Латвия за взаимна защита на класифицираната информация, подписано на 5 юли 2002 в гр. Рига.

- Споразумение между Правителството на Република България и Правителството на Съединените Американски Щати по отношение опазването на секретна военна информация, подписано на 29 октомври 1999 в гр. София.

- Споразумение между Министерството на отбраната на Република България и Министерството на отбраната на Кралство Холандия относно опазването на секретна военна информация, подписано на 14 януари 1998 в гр. София.

- Споразумение между Правителството на Република България и Правителството на Румъния за защита на обменяната секретна военна информация, подписано на 29 март 2000 в гр. София.

- Споразумение между Правителството на Република България и Правителството на Федерална Република Германия за взаимна защита на секретната информация, подписано на 1 февруари 1995 в гр. София.

- Споразумение по сигурността между Западноевропейския съюз и Република България, подписано на 7 април 1997 в гр. Брюксел.

- Меморандум за разбирателство между правителството на Република България и правителството на Обединеното Кралство на Великобритания и Северна Ирландия за обмен и взаимна защита на класифицираната информация в областта на отбраната, подписан на 17 май 2004 в гр. София.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек