Технически аспекти в производството на яйца

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-06-07
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 93 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (163KB)          Html format .Html (49KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

производство на яйца, статистика на отрасъла, регулиране на микроклимата, първични преобразуватели, програмируеми контролери, проектоконструкторска разработка, извличане на максимум продуктивност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целта на настоящият дипломен проект е проектирането на вентилационна система за управление на микроклимата във модерните промишлени ферми за кокошки - носачки, характеризиращи се с голяма концентрация на птици. Стремежът за постигане на еднородна, напълно независима от климатичните условия, среда в помещението налага управлението й по микропроцесорен път.

Използваните до сега таймерни схеми на управление, са заменени с програмируем контролер (ПК), който наред с многобройните си други предимства, позволява автоматично компенсиране на промените, настъпили в средата, при по-добро използване на изпълнителните механизми.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.43 сек