Технически аспекти в производството на яйца

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-06-07
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 93 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (163KB)          Html format .Html (49KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

производство на яйца, статистика на отрасъла, регулиране на микроклимата, първични преобразуватели, програмируеми контролери, проектоконструкторска разработка, извличане на максимум продуктивност

Частично (кратко) резюме на темата

Целта на настоящият дипломен проект е проектирането на вентилационна система за управление на микроклимата във модерните промишлени ферми за кокошки - носачки, характеризиращи се с голяма концентрация на птици. Стремежът за постигане на еднородна, напълно независима от климатичните условия, среда в помещението налага управлението й по микропроцесорен път.

Използваните до сега таймерни схеми на управление, са заменени с програмируем контролер (ПК), който наред с многобройните си други предимства, позволява автоматично компенсиране на промените, настъпили в средата, при по-добро използване на изпълнителните механизми.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек