Изработване на циркулационна помпа на отоплителната инсталация

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-18
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 95 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (3.72MB)     Rar format .Rar (1.49MB)     Html format .Html (604KB)

Ключови думи и изрази:

циркулационна помпа, отоплителна инсталация, маркетингов анализ, жизнен цикъл на продукт, хидравлично оразмеряване, елементи на турбопомпите, анализ на ликвидността на фирмата, задлъжнялост на фирмата

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Хидравлични машини се наричат машините, в които се осъществява обмен на енергия между флуид (течност или газ), преминаващ през тях и техни подвижни работни елементи (работни колела, бутала, ротори и др.). Много често под хидравлични машини се разбират само машините, работещи с течности, а машините, работещи с газове, се наричат пневматични или газови.

Хидравлични машини, които получават енергия от флуид, се наричат силови. Такива са например водните турбини, обемните хидродвигатели и др.

Хидравлични машини, които отдават енергия на флуида, се наричат работни. Такива са например помпите, компресорите, вентилаторите и др.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.38 сек