Проектиране на металорежещи инструменти с винтови зъби и организация на производството им

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-06-10
Рейтинг:
4 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 68 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (100KB)          Html format .Html (33KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

проектиране на металорежещи инструменти, твърдосплавни инструментални материали, конструктивно проектиране, анализ на динамиката и структурата на капитала, анализ на рентабилност, икономическа ефективност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Преходът от планова към пазарна икономика изправи българските предприятия пред нови предизвикателства. Известно е, че в условията на конкуренция на свободния пазар оцеляват само тези предприятия, които най-добре използват своя потенциал и ефективно парират натиска, наложен им от външната среда.

При преструктурирането ръководствата са изправени пред необходимостта да се конкурират за пазари, ресурси, инвестиции и финансови средства. Често те разполагат с две предимства, които им помагат за успех. В много случаи българските предприятия са добре оборудвани, а работната сила е добре подготвена и сравнително евтина.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек