Мястото на иновационната политика на Франция в рамките на общата иновационна политика на Европейския съюз.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-05-02
Рейтинг:
3.4 1 2 3 4 5
(5 гласа)
Дължина: 25 стр.
Цена:
20 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (45KB)          Html format .Html (25KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

дефиниции на иновациите - основни цели, подходи за стимулиране на иновациите, изследователска и развойна дейност, иновационна политика на Франция, начини на финансиране, химическа и хранително вкусова промишленост, опазване на околната среда.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Иновациите представляват комплексен процес и до голяма степен зависят от фактори като: стабилна научна база, институционални дадености, квалификация на работната сила, отвореност на икономиката и способност да се възприемат новостите, постигнати в други държави или отрасли. Освен с иновации една държава може да стимулира своята икономика и чрез успешно разпространяване на иновациите.

Основна цел на настоящата разработка е определянето на мястото на иновационната политика на Франция в рамките на общата иновацонна политика на Европейския съюз, както и противоречията и неравенствата, които произтичат от това.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек