Европейска икономическа интеграция

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2009-12-08
Рейтинг:
3.6667 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 84 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (182KB)          Html format .Html (46KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

европейска икономическа интеграция, Европейски съюз, предприсъединителни фондове, усвояване на средства по фондове, стратегически аспекти на регионално развитие, програми ФАР, ИСПА и САПАРТ, Кохезионен фонд, икономическа реформа

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Необходимостта от представяне на методологическата рамка на Стратегическите аспекти на регионалното развитие се диктува както от изискването да се очертае съдържанието на резултата, до който трябва да се стигне в хода на работата по нейната разработка, така и от голямото разнообразие в представите за същността, съдържанието и начина на разработка на такъв документ, съществуващ не само в академичните среди, но и в държавните институции, в консултантските фирми, в регионалните институции, призвани да разработват такива стратегии.

Регионалната политика на Европейския съюз (ЕС) е концентриран израз на европейския интеграционен процес, чиято движеща сила са не само икономическите и политическите интереси на държавите - членки, но и принципът на взаимната солидарност.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек